Licht op mij   

Door de jaren heen ben ik veel geworden. Dankzij mijn opleidingen, maar ook dankzij mijn eigen overtuigingen over wie ik zou moeten zijn en wat ik zou moeten doen. Daar heb ik veel van geleerd en dat heeft me ook veel gebracht, namelijk veel ervaring, (hoofd)kennis en verschillende tools en werkvormen om concreet toe te kunnen passen. Om tastbaar te maken en in ‘aardetaal’ te gieten waar ik in geloof, zodat ik dit beter kan overbrengen en hier nog meer mensen mee kan bereiken. Daar ben ik dan ook erg dankbaar voor.
Want dit maakt dat ik een brug kan zijn tussen gedrag en datgene wat (in de energie en vanuit licht) niet zichtbaar en tastbaar is. Dit maakt dat ik kan vertalen van hoofd, naar gevoel en weer terug, omdat ik deze reis in mezelf heb gemaakt en heb doorleefd. En ik weet dat er veel mensen zijn, waaronder ook veel kinderen in deze nieuwe tijd, kinderen van nu, voor wie dit een hele mooie bijdrage kan zijn. Zodat ze zich nog meer gezien en gehoord voelen en worden begrepen in hun gedrag waar een diepere laag onder zit of wat een reactie is op de energie en de mensen om hen heen.

En hoewel het me heeft gekost dat ik een tijd niet met mijzelf en mijn gevoel verbonden was, weet ik inmiddels dat dit allemaal nodig is geweest om te komen waar ik nu ben. Weet ik dat het nodig was om eerst in mijzelf de brug te vinden voor ik de brug en de vertaler voor jou kan zijn om jou te helpen herinneren aan wie jij van binnen bent. En vertrouw ik erop dat dit voor mij de juiste weg is geweest en dat ik nu precies ben waar ik hoor te zijn, juist dankzij alles wat ik op mijn pad ben tegengekomen. Nu weet ik dat helderheid mag brengen, lichtjes aan mag steken en jou mag herinneren aan jouw ZIJN, vanuit alles wie ik ben.

Dus ben ik weer terug bij mij; Nienke.
Nienke Marie Oudhuis. Mijn naam die weergeeft wie ik ben en ik wie ik altijd al ben geweest. Ik geloof namelijk dat als ik jou wil helpen herinneren aan wie jij van binnen bent, als ik jou helderheid wil geven in waar jij staat en wat jij nodig hebt, dat ik dat het beste kan doen vanuit mijn eigen, pure ZIJN. Dat is een reis (geweest) van mijn hoofd, naar mijn hart, naar mijn ziel en het voelen van de verbdining met mijn eigen licht. Zodat ik er vanuit mijn kern ook voor de ander kan zijn. Dit houdt mijn werk zuiver en maakt het voor jou ook makkelijker om te voelen of ik op dit moment wel of niet de juiste persoon ben die iets voor jou of voor jullie kan betekenen.

Mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling binnen mijn praktijk gaan hand in hand, omdat ik mijn werk doe vanuit mijn hart en op een manier die dichtbij mijzelf staat. Het aanbod in mijn praktijk stroomt in mijn beweging mee en ik blijf altijd zoekende naar hoe ik dit alles vorm kan geven zoals dit het beste past bij wie ik ben. Het kan dus best zijn dat dit de komende tijd nog meer gaat veranderen! Maar misschien stroom jij wel dezelfde kant op....
En als je toch graag wilt weten wat ik allemaal ben geworden, naast alles wat ik altijd al ben geweest, dan vind je hier mijn relevante opleidingen (naast verschillende congressen en bijscholingsdagen):

  • Februari 2020-januari 2021: Opleiding tot Lichtgids, bij Lichtfladderaars.
  • November 2018 en maart 2019: Training Individuele Opvoedopstellingen, bij De Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding.
  • April 2018: Cursus 'In het Licht van de Akasha' bij De Intuitief Onderneem Academie van Alinde de Wilde te Lelystad.
  • November 2017: Training Traumaverwerking (EMDR), bij Open Fields Opleidingen.
  • Maart 2017: Access Bars® class (van Access Consciousness®), bij Bliss You te Heiloo.
  • Januari/februari 2017: Cursus Kind in evenwicht: Het kind en blokkerende emoties, gevoelens en gedachten, bij Carla van Wensen.
  • September 2016: Workshop Movement based Learning; interventie bij het kind met verstoorde prikkelverwerking, bij Carla van Wensen.
  • Oktober 2015-maart 2016: Door het CRKBO erkende opleiding tot Luisterkindwerker (www.dianavanbeaumont.nl).
  • 2012-2013: Post-HBO jaaropleiding KinderCoaching voor professionals, bij het ATMA Instituut te Amersfoort.
  • 2002-2007: Bachelor- en Masteropleiding Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast de mastertitel ook de basisaantekening Psychodiagnostiek behaald.

Copy of Terwijl
                    

 

                                

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo