Tarieven

Per 1 januari 2020

Gesprek / Coachingssessie / Lichtsessie / EMDR sessie

Kennismakingsgesprek
(telefonisch)
  Gratis
Telefonisch- en mailcontact
tijdens de begeleiding
  Gratis
Intakegesprek ca. 60 min      € 75,- 
Coaching kind / Oudergesprek ca. 60 min € 75,-
Coachingssessie (ZIJN-sessie) volwassene ca. 90 min € 95-
EMDR sessie (kind) ca. 60 min € 75,-
EMDR sessie (puber/volwassene) ca. 75/90 min € 95,-
Lichtsessie onderweg
Samen naar buiten!
ca. 150 min € 180,-

 

 

 

 

  

 Access Bars® behandeling

Behandeling volwassenen ca. 60 min € 65,-
Behandeling kinderen ca. 30 min € 35,-

 


Bij kinderen kan een Bars® behandeling ook als onderdeel van een coachingssessie (60 min) worden gegeven, dan geldt het tarief van een coachingssessie. 

Intelligentieonderzoek (WISC-V) (inclusief intake, uitgebreid verslag en evaluatiegesprek):

 Intelligentieonderzoek € 500,-
 Intelligentieonderzoek aangevraagd door school € 500,-


- Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.
- Na de afspraak wordt per mail de bijbehorende factuur verstrekt, betaling kan binnen 14 dagen hierna via overschrijving.
- Mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan dient deze uiterlijk 24 uur van te voren
  te worden afgezegd, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
- De kosten voor mijn diensten worden NIET vergoed door de zorgverzekeraar of door de gemeente.
- Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens, ook in het kader van de AVG die op 25 mei 2018 van kracht gaat. Lees hier de pdf button Algemene Voorwaarden (PDF opent in nieuw venster) en de  pdf button Privacyverklaring (PDF opent in nieuw venster).
- In sommige gevallen kan de school de kosten voor een intelligentieonderzoek betalen, overleg dit met de school van je kind.
- Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig, ik werk zonder contracten met verzekeringen of de gemeente en er vindt in principe geen terugkoppeling van informatie aan de huisarts of een andere instantie plaats, tenzij anders afgesproken of gewenst. Dit geeft mij de vrijheid om te werken zonder bepaald protocol en zonder in termen van 'stoornissen' te hoeven denken. Op deze manier kan ik zo persoonlijk mogelijk bij jouw hulpvraag aansluiten en de wachtlijst blijft kort. 
- Ik stel geen diagnoses, maar heb hier met mijn klinische achtergond wel de nodige kennis van. Zodoende zijn ook kinderen die al een diagnose hebben bij mij van harte welkom en kan ik gericht doorverwijzen wanneer ik inschat dat de begeleiding zoals ik die bied onvoldoende toereikend is.

Nog vragen? Neem contact op

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo