Licht op jou

Als jij graag nog meer wilt zakken in jou ZIJN en jouw unieke zijnskracht wilt ervaren, dan ben jij bij mij van harte welkom.
Door bij jou van binnen een lichtje aan te steken kun jij niet alleen weer helder zien wie jij bent en waar je staat, maar ook zicht krijgen op eventuele ruis, oude pijn of andere hobbels die jou op dit moment in de weg zitten en die jij nog liefdevol aan mag kijken om de verbinding met jezelf weer te kunnen voelen. Hiervoor mag jij jezelf er liefdevol en zonder oordeel aan herinneren dat alles er mag zijn, alle kanten in jou. Licht en donker, en alle gevoelens die hierbij horen. Wat misschien best spannend is als je gewend bent om jezelf te beschermen door (onbewust) laagjes op te bouwen die jou helpen voorkomen om te voelen wat je voelt bij jou van binnen en om jezelf te laten zien. Dit is voor een bepaalde periode waardevol geweest om jezelf staande te kunnen houden, maar deze laagjes maken ook dat jouw licht wordt gedimd. Dat jij jezelf nog niet of niet meer in al jouw kleuren laat zien en dat jij zelf misschien ook het contact met jouw kern niet meer goed kan voelen. Terwijl er diep van binnen, in jouw kern, jouw ziel, jouw wezen, jouw hogere zelf of welke term voor jou dan ook passend is hierbij, zoveel informatie ligt over wie jij ├ęcht bent en wat jij de wereld komt brengen vanuit jouw pure, zuivere ZIJN waarmee jij in licht hier in dit leven bent gekomen.

Samen kunnen we op jouw tempo deze laagjes voorzichtig onderzoeken zodat ze zich kunnen openen en jij steeds dichter bij jouw kern komt. Durf jij het aan, om de verbinding met jezelf aan te gaan? Zodat jij vanuit deze verbinding met wie jij ├ęcht bent nog beter kunt voelen waar jij behoefte aan hebt, wat voor jou van binnenuit belangrijk is en welke kant je op wilt gaan. Als jij jouw eigen frequentie hebt gevonden en je weet hoe dit voelt, dan wordt het ook steeds makkelijker om hierbij te kunnen blijven of om hier liefdevol naar terug te keren wanneer je merkt dat je toch even uit verbinding bent geraakt. Hoe dichter jij bij jezelf staat en hoe meer jij jouw keuzes maakt vanuit je hart, hoe meer ontspannen jij je zult voelen. Wat heel fijn doorwerkt in alle aspecten van jouw leven; hoe je in je vel zit, hoe het op je werk gaat, hoe jij je dagen vult en ook in het contact en de verbinding met je kind(eren) en met anderen om je heen.

Ik ontmoet je graag! Je bent van harte welkom, om bij mij te ZIJN. Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo