ZIJN-sessie

'A candle never loses any of its light, while lighting up another candle' - Rumi

In een ZIJN-sessie geef ik jou graag de ruimte om helemaal aanwezig te ZIJN, in jezelf en met jezelf, open en zonder oordeel. Om op een diepere laag zichtbaar te laten worden wie jij bent, wie jij werkelijk bent, onder jouw verhaal en onder de patronen en beschermingsmechanismen die er zijn ontstaan. Want als je dieper durft te kijken zal je nog meer zien en over jezelf ontdekken, waar je verder van kunt groeien. Daar liggen namelijk prachtige schatten en waardevolle sleutels tot verandering verborgen.
Ik kan jou zien en ik kan jou ontvangen, met alles wie jij bent, en daarmee kan ik jou een veilige ruimte bieden om jezelf te kunnen ontvangen. Het durven ZIJN en van daaruit kunnen accepteren wat er is en wat er niet is, precies zoals het is, kan namelijk al bevrijdend werken en iets losmaken waardoor je weer soepeler kunt meestromen met het leven.

Als je een JA voelt om bij mij een afspraak te maken, dan kunnen wij samen kijken waar jij op dit moment behoefte aan hebt en voel ik met je mee wat nu aandacht mag krijgen in jou. Om lichter te maken wat nu nog zwaar of donker is kunnen wij onze Lichtsessie invullen met (of een aantal sessies met een combinatie hiervan):

  • Coaching: Een gesprek van hart tot hart en een uitwisseling van licht. Waarin jij van harte welkom bent om te ZIJN en ik er graag voor je ben om te verzachten wat verzacht mag worden, te vertalen wat jij mag horen en jou te verbinden met en herinneren aan wie jij in essentie bent en wat jij nodig hebt om nog meer te kunnen ZIJN.
    Waarin we naar voren laten komen en laten ontstaan wat er nodig is, zodat jij lichter naar huis kunt gaan.
  • EMDR-sessie: Een vorm van traumaverwerking om de invloed van een gebeurtenis die of een thema dat op wat voor manier dan ook nog invloed heeft op hoe je je nu voelt en wat je nu doet te verminderen, zodat patronen kunnen worden doorbroken.
  • Individuele opstelling: Systemisch kijken en op een diepere laag inzicht krijgen, voelen en ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind,  en/of andere gezins- en familieleden, of een thema dat jou nu bezighoudt, om helder te krijgen wat de werkelijke oorsprong is van datgene waar jij in wordt geraakt en waar jouw vraag en zorg over gaat, zodat er ruimte komt voor verandering.
  • Access Bars behandeling: Ruimt op, geeft rust en ontspanning in je hoofd en helpt om oude overtuigingen los te laten en meer ruimte te creĆ«ren om zo makkelijker iets voor jezelf te kunnen veranderen en te kiezen wat licht voelt voor jou.

NIEUW: Een ZIJN-sessie onderweg.
Samen een ochtend op pad, in het (zonnige) daglicht, op het strand of in het bos. Samen ZIJN. Gebruik makend van alles wat er is, in de natuur, om ons heen en in jou, om meer helderheid te krijgen in wie jij bent, waar je nu staat en wat jij voor jezelf nodig hebt. Onderweg laten we ontvouwen wat er nodig is voor jou en wat er op dat moment gehoord en gezien mag worden. Zodat je lichter naar huis gaat!

Je bent van harte welkom om bij mij te ZIJN! Neem contact op

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo