Lichtsessie

'A candle never loses any of its light, while lighting up another candle' - Rumi

In een Lichtsessie geef ik jou graag de ruimte om helemaal aanwezig te zijn, in jezelf en met jezelf, open en zonder oordeel. Om op een diepere laag zichtbaar te laten worden wie jij bent, wie jij werkelijk bent, onder de patronen en beschermingsmechanismen die er zijn ontstaan. Want als je dieper durft te kijken zal je nog meer zien en over jezelf ontdekken, waar je verder van kunt groeien. Daar liggen namelijk prachtige schatten en waardevolle sleutels tot verandering verborgen.
Ik kan jou zien en ik kan jou ontvangen, met alles wie jij bent, en daarmee kan ik jou een veilige ruimte bieden om jezelf te kunnen ontvangen. Het durven 'zijn' en van daaruit kunnen accepteren wat er is en wat er niet is, precies zoals het is, kan namelijk al bevrijdend werken en iets losmaken waardoor je (weer) in beweging kunt komen.

Als je een JA voelt om bij mij een afspraak te maken, dan kunnen wij samen kijken waar jij op dit moment behoefte aan hebt en voel ik met je mee wat nu aandacht mag krijgen in jou. Om lichter te maken wat nu nog zwaar of donker is kunnen wij onze Lichtsessie invullen met (of een aantal Lichtsessies met een combinatie hiervan):

  • Coaching: Een gesprek van hart tot hart voor meer helderheid en nieuwe inzichten voor en over jezelf. Waarin alles er mag zijn, precies zoals het is, zodat jij lichter naar huis kunt gaan.
  • EMDR-sessie: Een vorm van traumaverwerking om de invloed van een gebeurtenis die of een thema dat op wat voor manier dan ook nog invloed heeft op hoe je je nu voelt en wat je nu doet te verminderen, zodat patronen kunnen worden doorbroken.
  • Individuele opvoedopstelling: Systemisch kijken en op een diepere laag inzicht krijgen, voelen en ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en/of andere gezins- en familieleden, om helder te krijgen wat de werkelijke oorsprong is van datgene waar jij in wordt geraakt en waar jouw vraag en zorg over gaat, zodat er ruimte komt voor verandering.
  • Access Bars behandeling: Ruimt op, geeft rust en ontspanning in je hoofd en helpt om oude overtuigingen los te laten en meer ruimte te creĆ«ren om zo makkelijker iets voor jezelf te kunnen veranderen en te kiezen wat licht voelt voor jou.
  • Akasha reading: Waarin jij jouw vragen kunt stellen en ik de antwoorden vanuit de Akasha, de levensbibliotheek, aan je doorgeef. In dit energieveld van licht wordt namelijk ook jouw eigen levensboek bewaard, met alle informatie over jouw ziel. Zo kun je niet alleen te weten komen wat jij in dit leven komt leren of waarom je bepaalde uitdagingen op je pad krijgt, maar ook wat je nu nodig hebt om dit te meesteren en of dit mogelijk zijn oorsprong heeft in vorige levens of in familielijnen waar we tijdens de sessie iets in mogen opruimen en helen. Liefdevol en precies aansluitend bij wat jij op dit moment nodig hebt.

NIEUW: Een Lichtsessie onderweg.
Samen een ochtend op pad, in het (zonnige) daglicht, op het strand of in het bos. Gebruik makend van alles wat er al is, in de natuur, om ons heen en in jou, om meer helderheid te krijgen in wie jij bent, waar je nu staat en wat jij voor jezelf nodig hebt. Onderweg laten we ontvouwen wat er nodig is voor jou en wat er op dat moment gehoord en gezien mag worden. Zodat je lichter naar huis gaat!
Stuur me een berichtje als je hier meer over wilt weten.

Voel je dat ik iets voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Neem contact op

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo