Zielsafstemming

Ik geloof dat jij als ziel hier op aarde bent. Dat jij in dit lichaam bent geland om hier in dit leven als mens geboren te kunnen worden. Ik geloof dan ook dat jij als ziel een pad volgt waarmee jij door verschillende levens heen lessen leert om te groeien. En dat jij onder jouw mens-zijn; jouw karakter, jouw gedrag, op zielsniveau een grote wijsheid met je meedraagt waarmee jij hier in dit leven bent gekomen. Dat dit de kern is van wie jij ├ęcht bent en dat hier waardevolle informatie, antwoorden en boodschappen liggen waarmee jij jezelf verder kunt helpen. Ik geloof namelijk dat dat de bedoeling is van het leven; om je te herinneren wie jij werkelijk bent. Om jezelf steeds beter te leren kennen en steeds een stukje dichterbij jezelf te komen. Want hoe meer jij vanuit jouw ware zelf leeft en keuzes maakt die hierbij passen, hoe meer ontspanning en moeiteloosheid jij zult ervaren.

Vanuit mijn eigen zielsmissie om helderheid te brengen en lichtjes aan te steken, help ik jou dan ook graag om je te laten zien wat nu zichtbaar mag worden, zodat jij je weer stukje van jezelf kunt herinneren. Hierdoor krijg jij meer inzicht in waar jij nu staat in het leven, wat eventueel nog ruis is die jouw licht dimt en wat jij op dit moment nodig hebt om verder te komen.

Dus mag ik naar je luisteren, om aan jou door te kunnen geven waar jij op zielsniveau in gehoord wil worden? Volgens de mooie Luisterkind Methode maak ik hiervoor in de energie contact met jou, op afstand, dus zonder afspraak of bezoek aan de praktijk. Je kunt vragen stellen waar je graag antwoord op wil krijgen en deze zal ik meenemen in de afstemming. Er zal echter naar voren komen wat er van binnenuit voor jou op dit moment het meest belangrijk is om te weten en dat kan op zielsniveau anders zijn dat wat je in het hier en nu met je hoofd kunt bedenken.
Maar de boodschap komt altijd vanuit liefde en met de bedoeling om jou op van binnenuit te helpen groeien. Dat maakt een afstemming ook een bijzonder en heel persoonlijk cadeau aan jezelf.
Lees hier meer over op de pagina Luisterkind.

Voel je dat ik iets voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo