Luisterkind Methode

Mag ik naar je luisteren, en zo een liefdevol lichtje aansteken bij jou van binnen? Zodat je helder kunt zien waar je nu staat. Of mag ik luisteren naar wat je kind (van jou) nodig heeft en wat er op onbewust niveau speelt onder zijn gedrag?
Als Luisterkindwerker werk ik met de mooie Luisterkind Methode (klik hier voor meer informatie). Voor het maken van een zielsafstemming maak ik dan in de energie contact met jou of je kind, op afstand, dus zonder afspraak of bezoek aan de praktijk.
Door me goed te concentreren op jou of je kind(je) ontstaat er een gesprek op een dieper (onbewust) niveau, waarbij ik in gedachten vragen stel. Ik sta open voor wat jij te vertellen hebt en waarin jij of je kind gehoord wil worden. Dit kunnen verklaringen voor bepaald gedrag of bepaalde emoties zijn, maar ook behoeften waar rekening mee mag worden gehouden om gedrag in het hier en nu te veranderen. Ook kijken we samen of er tijdens dit ‘gesprek’ in de energie al dingen kunnen worden opgelost.
De verklaringen, oplossingen en inzichten komen vanuit jezelf (of vanuit je kind) en zullen daarmee het beste bij jou passen en uiteindelijk tot de grootste verandering leiden.
Je kunt vragen stellen die ik kan meenemen in de afstemming. Als je vragen hebt over je kind, bepaalt je kind uiteindelijk zelf of het hier antwoord op wil geven. Er zal dus aan bod komen wat op dat moment voor jou of je kind belangrijk is. Het enige wat ik doe is open en zuiver luisteren, naar wat jij jezelf vanuit je onderbewuste te vertellen hebt, of wat er in het onderbewuste van je kind speelt. Dit levert prachtige persoonlijke boodschappen op die ik met veel liefde terug geef aan jou.
Het hele gesprek schrijf ik op, precies zoals het ontstaat; met de woorden, beelden en gevoelens die ik hierbij binnenkrijg. Dit is de afstemming en deze ontvang je vervolgens in een verslag (via de mail).

Waarom een Luisterkindafstemming? 

Je kunt een Luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind, als je een vraag of zorg hebt of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er op een diepere laag (onbewust) speelt. Ik kan naar iedereen luisteren op zielsniveau; baby’s (in de buik), kinderen en volwassenen. Ook naar kinderen die zich niet goed verbaal kunnen uiten of mensen met een dementie, verstandelijke beperking of mensen die in coma liggen en zelfs naar mensen die overleden zijn, omdat het contact van ziel tot ziel plaatsvindt en dit geen lichamelijke beperkingen kent. Voor mij is het heel bijzonder om op zo'n zuivere manier verbinding te kunnen maken en een stem te geven aan wat er van binnenuit gehoord wil worden.

Voor je kind
Vraag je je af waarom je baby veel huilt, waarom je kind bang, boos of onzeker is, veel onrust heeft, moeilijk slaapt, wat er in hem omgaat, wat er achter zijn gedrag zit of wat het van jou nodig heeft? Dan kan een Luisterkindafstemming hier meer duidelijkheid over geven.
Als je jouw bevalling als moeizaam of traumatisch hebt ervaren en je wilt weten hoe je kindje dit heeft beleefd en of dit samenhangt met zijn gedrag op dit moment, kun je meer lezen op de pagina Geboorteverwerking.

Zwanger
Als je zwanger bent en nieuwsgierig naar wat jouw ongeboren kindje jou wil vertellen, hoe het tegen de geboorte aankijkt of wat het nodig heeft deze periode, kan ik afstemmen op het kindje in je buik om te luisteren naar de boodschappen die het jullie als ouders al wil geven. Dit kan middels een eenmalige Luisterkindafstemming, maar ook middels Geboortebegeleiding. Dan hebben we vanaf ongeveer 28 weken zwangerschap gedurende 4 weken mailcontact met elkaar, waarin ik elke week een korte afstemming doe (4 x 30 min.). Zo kunnen jullie als ouders alvast kennis maken met jullie kindje en beleven jullie deze bijzondere tijd richting de geboorte nog bewuster. Dit kan heel behulpzaam zijn als je je zorgen maakt, als je opziet tegen de bevalling of als je gewoon heel benieuwd bent naar de boodschappen van je kindje.

Voor jezelf
Ben je zelf de lichtjes langs je pad even kwijt? Ben je op zoek naar meer rust en balans, heb je vragen over wat je op dit moment nodig hebt, wil je weten waar gevoelens van angst, verdriet of onzekerheid vandaan komen, of heb je twijfels over een bepaalde situatie of moeite om een beslissing te nemen? Dan help ik je graag om een lichtje in jezelf aan te steken. Zo kun kun je weer helder zien waar je staat en welke kant je op kunt gaan, waarmee je mooie inzichten uit jezelf naar boven kunt halen. Ik luister naar jou op zielsniveau en geef de boodschap die jij voor jezelf hebt vervolgens aan jou terug. In jouw wijsheid van binnen liggen namelijk jouw antwoorden al, en ik help jou hier graag aan herinneren. Voor specifieke vragen over zwanger willen worden en over jouw kinderwens, kun je verder lezen op de pagina Kinderwens.
Als je wilt weten hoe jouw eigen (moeizame?) geboorte of bijzonderheden in de periode dat jij nog in de buik van je moeder zat, doorwerken in jouw leven op dit moment, lees dan verder op: Geboorteverwerking.

Voor een overleden dierbare of een kindje dat niet (levend) is geboren, ook bij een miskraam of abortus
Om meer helderheid en rust te krijgen. Een Levensbrugafstemming kan heel troostend zijn en je helpen bij je verwerkingsproces.
Zie de pagina: Levensbrug.

Na een afstemming kan er al direct het één en ander veranderen, voor jezelf, of in het gedrag van je kind. Omdat er op onbewust niveau in de energie stukjes worden aangeraakt die een proces in gang kunnen zetten of kunnen versterken. Hiermee is vaak niet alles meteen opgelost en het is geheel aan jou welke vervolgstappen je gaat nemen om verder te komen. Kinderen kunnen heldere en soms confronterende boodschappen hebben, waarin ze van hun ouders de nodige inspanning vragen om verder mee aan de slag te gaan.
Als je behoefte hebt aan begeleiding hierbij, kan ik dit als coach bieden in een (kinder)coach gesprek in de praktijk (zie Werkwijze coaching). Zodoende kan een Luisterkindafstemming goed worden gebruikt als start of ter aanvulling van een coachtraject.

Luisterkind mini-afstemming

Een mini-afstemming is een prachtig persoonlijk cadeautje! Hierin ga ik open luisteren naar wat jij, jouw kind(je) of het kindje in je buik als je zwanger bent op dit moment in een korte boodschap (8-10 zinnen) belangrijk vindt om te vertellen. Ik neem dan ook geen vragen van jou als aanvrager mee, zoals bij een volledige afstemming. Je kunt op deze manier ervaren hoe de Luisterkind Methode werkt. Gewoon uit nieuwsgierigheid, als je op dit moment wat steun of inzicht (voor jezelf of voor je kind) kunt gebruiken of wanneer je misschien twijfelt over het aanvragen van een volledige Luisterkindafstemming. Regelmatig verloot ik gratis mini-afstemmingen via Facebook, dus volg mijn pagina als je deze acties niet wilt missen. Daarnaast deel ik zo nu en dan kaartjes uit waarmee je een mini-afstemming kunt aanvragen voor jezelf of voor je kind(je) en die je daarna mag doorgeven aan iemand die je er ook blij mee kunt maken. Een mini-afstemming is niet los te koop en echt bedoeld als cadeautje. Als je dit kunt gebruiken, komt het vast vanzelf op je pad! En als je hier niet op wilt wachten ben je uiteraard van harte welkom om een volledige afstemming aan te vragen.

Mag ik naar je luisteren?

Een Luisterkindafstemming aanvragen

  • Het tarief is (per 1 januari 2019) € 65,- incl. BTW per afstemming (en € 130,- voor een traject Geboortebegeleiding met 4 korte afstemmingen en mailcontact hierover).
  • Weet je iemand die je blij kunt maken met een afstemming? Voor € 65,- bestel je een tegoedbon, waarmee je een Luisterkindafstemming cadeau kunt doen. Het contact over de aanvraag verloopt dan verder via de ontvanger.
  • Het contact omtrent een afstemming verloopt digitaal, zonder afspraken in de praktijk. Waar je woont maakt dus niet uit.
  • Je kunt een Luisterkindafstemming aanvragen via de mail of via het contactformulier.
  • Nadat ik de aanvraag heb ontvangen stuur ik per mail aanvullende informatie en wat ik van jou nodig heb om de afstemming te kunnen maken. Vervolgens kun je beslissen of dit inderdaad aansluit bij jouw verwachting.
  • Wanneer ik de benodigde gegevens retour heb gekregen en de betaling heb ontvangen, streef ik ernaar om je binnen twee weken het verslag van ons gesprek te mailen. LET OP: Vanwege de aanvragen die er nog liggen en de zomervakantie voor de deur, kun je op dit moment pas weer een afstemming aanvragen vanaf 26 augustus 2019.
  • Het is niet nodig om een afspraak te maken voor de afstemming; het enige wat jij hoeft te doen is er open voor staan. Als je een afstemming aanvraagt voor je kind dat ouder is dan 10 jaar, is het nodig om je zoon of dochter hiervoor om toestemming te vragen. Als je meer wilt weten over hoe je dit met je kind kunt overleggen, dan denk ik graag met je mee.

    Logo-Luisterkind-werkers

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Nienke Oudhuis | 06-53217651 | Praktijk: Westerweg 14, 1815 DE  Alkmaar | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Facebook-logo instagram logo